Welkom op Bergen Actief!

Op deze reisblog vind je eerlijke reistips voor jouw bergavonturen. Ontdek reisbestemmingen in de bergen, avontuurlijke activiteiten, natuurbelevenisen, accommodaties in de bijzondere accommodaties. Alles wat je op deze blog vindt, heb ik zelf beleefd en gefotografeerd. Mijn ervaringen zijn 100 procent echt. We steken veel liefde, tijd en moeite in onze reisgidsen. Ze zijn gratis voor jou.

Duurzaamheid en respect voor de natuur staan altijd centraal bij Bergen Actief. Ik wil je graag inspireren om duurzaam(er) te reizen en je laten zien hoe je de wereld zo bewust, milieuvriendelijk en verantwoord mogelijk kunt bereizen zonder haar te verstoren.

Wie deelt al die leuke tips op Bergen Actief?

Janna Kamphof Berge Aktiv

Hi, ik ben Janna!

Buitenmens. Er is geen woord dat mij beter beschrijft. Wandelen, gravelbiken, kamperen, huttentochten, in een bergmeer springen: ik word er onwijs blij van. Als ik niet buiten ben, ben ik bezig met het maken en delen van content over mijn bergbelevenissen. Want het gevoel dat ik heb als ik in de bergen ben – dat wens ik ook jou toe! Daarom deel ik op Bergen Actief en Instagram eerlijke ervaringen en tips.

De natuur vind ik tegelijkertijd indrukwekkend en rustgevend. Waardevol. En daarom vind ik het belangrijk dat we wél in de natuur reizen, maar niet ten koste van. Op Bergen Actief vind je laagdrempelige tips om met aandacht voor natuur te reizen.

Denk je nu: hé, die Janna ken ik ergens anders van? Dat kan. Als content creator maak ik ook foto’s, teksten en video’s voor opdrachtgevers. Dat zijn bijvoorbeeld tijdschriften (o.a. Bergen Magazine), outdoormerken (o.a. Maier Sports), de websites van reisbestemmingen (o.a. Allgäuer Alpen en Montafon) en andere platformen (NKBV).