Bedankt voor je interesse om met mij samen te werken. Deze pagina geeft je een eerste overzicht van hoe een gezamenlijk project eruit zou kunnen zien. Voor gedetailleerde informatie over mijn diensten, insights en prijzen kun je mijn gedetailleerde mediakit per e-mail aanvragen. Ik kijk ernaar uit van je te horen op: janna@bergeaktiv.de.

Waar staat Bergen Actief voor?

Op Bergen Actief vind je eerlijke reistips voor actieve vakanties en avonturen in de bergen. Ik presenteer reisbestemmingen in de bergen, avontuurlijke activiteiten, natuurbelevenissen, accommodaties en outdoor-uitrusting. Ik heb alles op deze blog zelf ervaren, beschreven en gefotografeerd. Mijn ervaringen zijn 100 procent echt. Ik stop veel liefde, tijd en aandacht in mijn artikelen en verhalen en wil zo mijn community inspireren om zelf geweldige ervaringen in de bergen op te doen.

Duurzaamheid en respect voor de natuur staan altijd centraal bij Bergen Actief. Ik wil mijn community inspireren om duurzamer te reizen en laten zien hoe je zo bewust, milieuvriendelijk en verantwoord mogelijk kunt reizen. Ik laat zien hoe je de natuur kunt beleven en toch beschermen, hoe je milieuvriendelijker kunt reizen en tegelijkertijd niet van allerlei leuke dingen hoeft af te zien.

Ik ondersteun vakantieregio’s, outdoormerken, accommodaties en touraanbieders bij het creatief implementeren van hun marketingstrategieën en het zichtbaar maken van hun aanbod. Ook maak ik inspirerende reportages voor websites, social media kanalen, brochures en reismagazines.

Wie zit erachter?

Janna Kamphof Berge Aktiv

Hi, ik ben Janna!

Buitenmens. Er is bijna geen woord dat mij beter omschrijft. Ik ben opgegroeid aan de Noord-Hollandse kust en mijn eerste keer in de bergen was toen ik 8 jaar oud was: herfstwandelen met mijn familie in het Wilder Kaisergebergte. Tijdens mijn studie Taal & Communicatie in Amsterdam werd ik freelance tekstschrijver en journalist. Als Erasmusstudent in Leipzig breidde ik ook mijn kennis op het gebied van communicatie en journalistiek ook in de Duitse taal uit. Na mijn afstuderen verhuisde ik voor twee jaar naar Osnabrück, waar ik eerst verschillende uitwisselingsprogramma’s met de zusterstad Haarlem organiseerde en vervolgens verantwoordelijk was voor de marketing van de regio Osnabrücker Land op de Nederlandse markt. Mijn parttime werk als content creator en reisjournalist nam vaart en in oktober 2020 trok ik de stoute schoenen aan en begon ik fulltime als zzp’er. Sindsdien ondersteun ik toeristische regio’s, outdoormerken en reisaanbieders bij het creatief implementeren van hun marketingstrategieën en het zichtbaar maken van hun aanbod. Ik maak ook reportages voor websites, social media kanalen, brochures en reismagazines.

Thema’s op Bergen Actief

  • Avontuurlijke & actieve vakanties (bijv. wandelen, fietsen, via ferrata, huttentochten)
  • Wintersport weg van de piste (bijv. langlaufen, sneeuwschoenwandelen, rodelen en winterbeken)
  • Mindfulness (slow travel, yoga, bosbaden)
  • Uitstapjes & natuurbelevenissen
  • Overnachten in de bergen
  • Bewust en duurzamer reizen

Mijn diensten

  • Productie van content en onderzoek ter plaatse voor vakantieregio’s, reisaanbieders, outdoormerken en accommodaties
  • Social media content-productie & marketing
  • Productie van hoogwaardige reportages voor websites, tijdschriften, brochures, enz.
  • Gebruikslicenties voor foto’s

Elk project is anders.Ik sta open voor jouw ideeën en wensen en bespreek ze graag met je om een pakket op maat samen te stellen.

Referenties: wat samenwerkingspartners over mij hebben gezegd

Dit is wat samenwerkingspartners hebben gezegd over de samenwerking met mij:

“Als Montafon Tourismus hadden we afgelopen zomer het genoegen om met Janna samen te werken. Met haar authentieke ervaringsverslagen en foto’s presenteerde ze haar ervaringen in Montafon op een heel persoonlijke manier. Al met al was de samenwerking met Janna professioneel, ongecompliceerd en succesvol. Graag nog een keer!”

Hannah Fritsche, Montafon Tourismus GmbH

“Janna Kamphof was altijd zeer goed geïnformeerd en voorbereid, was flexibel en reageerde graag op onze wensen en suggesties en speelde ook zelfstandig in op de eisen van de Nederlandse markt. met name de regelmatige en goede communicatie met haar is noemenswaardig, waardoor beide partijen tot een optimaal resultaat konden komen.”

Tara Hartmann und Andrea Fröhle, Füssen Tourismus und Marketing

“De beelden gemaakt door Janna Kamphof waren erg mooi en brachten de emoties over die we wilden voor onze gasten. De samenwerking verliep soepel.”

Viktoria Mohr, Bad Hindelang Tourismus

“De samenwerking met Janna Kamphof is zeer professioneel en plezierig. Haar passie voor outdooractiviteiten documenteert ze op indrukwekkende wijze in haar foto’s en teksten. Haar enthousiasme is zo verfrissend dat ik altijd graag met haar op reis ga.”

Christa Fredlmeier,  Geschäftsführerin CF Tourismus

Contact

Heb je vragen voor me, wil je meer weten over mijn diensten, insights en prijzen of heb je interesse om me te boeken voor jouw project? Ik kijk uit naar je bericht!

De beste manier om me te bereiken is via e-mail op janna@bergeaktiv.de.